WELKOM BIJ

Mystery Cards

Mystery Cards is ontstaan doordat ik het zelf altijd leuk vind om feestjes te organiseren. Met name het toevoegen van speciale verrassingseffecten doet het altijd goed.

Voor mijn oudste dochter Lotte organiseerde ik een Spionnenfeest voor haar 10e verjaardag. Alle kinderen kregen een Mysterieuze kaart toegestuurd als uitnodiging en pas nadat ze een puzzel op hadden gelost en het antwoord op de door mij gemaakte website hadden ingetypt kregen ze de digitale uitnodiging in beeld bestaande uit een foto van mijn dochter en de tijd en de plaats van het feestje. Het spionnen thema was helemaal doorgevoerd tijdens het kinderfeest en de meiden hebben hier erg genoten van de verrassende speurtocht en het uiteindelijk vinden van de schat.

Mijn hobby is uitgegroeid tot het bedenken en laten ontwikkelen van de website van Mystery Cards. Het organiseren van dergelijke feestjes is nu voor iedereen mogelijk. Via de website van Mystery Cards kan je nu elke kaart voorzien van een verrassingseffect en wel een hele persoonlijke digitale boodschap toevoegen. Wie ga jij binnenkort verrassen?

FOTO’S KINDERFEESTJE LOTTE