GESCHIKT VOOR ELKE GELEGENHEID

Voorbeelden ter inspiratie

Verrassing voor gasten in een hotel / restaurant

Heeft u een hotel, bed and breakfast of restaurant verras dan uw gasten met een Mystery Card. Leg deze bijvoorbeeld op het bed of bij de rekening. Mystery is bijvoorbeeld een gratis kopje drankje of korting voor volgend bezoek.

Kerstkaart met korting voor alle vaste klanten

Kerst is de uitgelezen kans om uw vaste klantenbestand een feestelijke Mystery Card te sturen met de beste wensen en bijvoorbeeld een uitnodiging voor de X-mas Sale.

Verhuiskaart met actie voor alle vaste klanten

Sla 2 vliegen in 1 klap. Stuur uw gehele klantenbestand (of geef deze persoonlijk in de winkel) een Mystery-verhuis-Card. Zo heeft iedereen uw nieuwe adres. Als online boodschap (Mystery) kunt u een foto of filmpje van het nieuwe pand laten zien en een kortingscode geven voor het eerstvolgende bezoek.

Uitnodiging personeelsfeest

Nodig al uw personeel op originele wijze uit voor uw bedrijfsfeest. Iets te vieren stuur alle genodigden een Mystery Card en bouw de spanning steeds meer op richting de feestdatum.

Persoonlijke kortingskaart

Stuur al uw trouwe klanten een Mystery Card met een ‘cadeautje’. De Mystery kan bijvoorbeeld een kortingspercentage zijn op de volgende bestelling of op een bepaalde dag van de week.

Uitnodiging tentoonstelling

Heeft u een expositie of tentoonstelling nodig uw klanten dan op creatieve wijze uit. Stuur ze een eigen ontworpen Mystery Card en zet uw creaties online nog meer in de aandacht. Maak een Mystery met uw mooiste werken en de datum van de expositie.

Kaart met Wincode

Laat Mystery-WIN-kaarten maken. Je kunt zelf kiezen hoeveel winnaars er zijn in het totale bestand en wat ze winnen. Elke kaart heeft een unieke code waar je of een prijs aan kunt koppelen of bijvoorbeeld alleen een kortingscode (als troostprijs). Ideaal om uw klanten naar uw website te lokken.

Afspraak maken

Bent u benieuwd wat de Mystery Card voor uw bedrijf of feestje kan betekenen neem dan contact met ons op en wij denken graag met u mee. We bespreken verschillende voorbeelden en ideeën die je kan toepassen op jouw eigen gelegenheid. Het aantal genodigden / benodigde kaarten (codes) bepalen de prijs. We maken graag aan de hand van uw ideeën / wensen een offerte op maat. Stuur ons een mail info@mystery-cards.nl of bel ons op 0031 – 6 199 109 12

WAT VINDEN ONZE GEBRUIKERS

Reviews

Ik heb voor de 11e-verjaardag van mijn dochter Mystery Cards als uitnodigingen verstuurd. Alle meiden die ze had uitgenodigd vonden het super leuk en wisten in eerste instantie niet van wie de kaart was. Nadat ze de code gekraakt hadden kregen ze het uitnodigingsfilmpje van mijn dochter Noa te zien. Het kinderfeest was mede hierdoor een groot succes.

John

Al lange tijd was ik op zoek naar een originele manier om mijn vriendin ten huwelijk te vragen. Ik heb haar een mystery card gestuurd met alleen de tekst ‘zoek en je zult geluk vinden’. De eerste kaart was eenvoudig te vinden in huis. Toen ze die gevonden had kreeg ze de hint om in de tuin te gaan zoeken, daar lag ergens een 2e kaart verstopt, zo ging het nog even door in de buurt. Iedere keer zag ze als het antwoord goed had een filmpje van mij met een nieuwe hint. Bij de 5e kaart vroeg ik haar met de auto naar een mooie plek in het bos te rijden, waar we voor het eerst gezoend hadden. Daar aangekomen stond ik op haar te wachten met de ring. Gelukkig heeft ze JA gezegd (-:

Peter

Mijn zoon is geslaagd voor zijn rijbewijs en ik heb hem een Mystery Card gestuurd om hem te feliciteren. Ik had een collage van foto’s van vroeger toegevoegd aan de Mystery. Om de Mystery te kunnen zien moest hij eerst nog een laatste verkeersexamen vraag beantwoorden, hahaha. Een kaart is sowieso leuk om te krijgen, maar dit maakte het toch wel extra bijzonder.

Mark